Хиляди демонстранти против КОВИД мерките в Амстердам

0
До петък Нидерландия беше в един от най-строгите локдауни
До петък Нидерландия беше в един от най-строгите локдауни Видео: NOVA

Демонстрациите се организират на фона на високи нива на новозаразените

Няколко хиляди души излязоха по улиците на Амстердам, за да протестират срещу наложените от правителството противоепидемични мерки и ваксинационната кампания, предаде NOVA. Демонстрациите се случват на фона на високите нива на новозаразените с коронавирус в страната.

До петък Нидерландия беше в един от най-строгите локдауни. Част от ограниченията бяха вдигнати и от събота магазините, фитнесите и фризьорските салони отвориха врати. Ресторантите, кафенетата и баровете обаче остават затворени до 25-и януари. Това важи и за музеите, театрите и кината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    5
    Ъхъ
    Трябва ли да слушам простотиите на ваксинираните папуняци от разграждане и хилядите им ботове с профилни снимки на цветенца?
  • -21
    4
    Бустер за антиваксъри
    Като чета, че някой сравнява корона вируса с "обикновено грипче" се сещам, че това "обикновено грипче" ни докара смъртност сравнима с тази по време на първата световна война. Как не увряха главите на хората, че тяхната глупост прави траурните агенции доста по-богати с всеки изминал ден. И ако "световната конспирация" е имала за цел да ни умори, то тя не би постигнала тези резултати без участието на нашата собствена глупост.
  • 20
    3
    До 2:
    А замислял/а ли си се ОТКЪДЕ идват тия по 1000 лева добавка ВСЕКИ месец на санитарки, шофьори на линейки, мед. сестри и лекари, сблъскващи се с един ... обикновен грипен вирус? За къде-къде по-смъртоносни болести като холера, чума, ебола, спин няма пари, но за китайската кашлица се пръскат? Да не говорим за фалшивите тестове и covid-диагнози!
  • -20
    2
    Хаха
    А с какви пари страните са принудени да лекуват ковидясали? Конспирация...
  • 24
    1
    Време е за BGexit
    Възможно е и да не съм прав, но аз си го обяснявам простичко така: с парите от нашите данъци всички европейски страни са ПРИНУДЕНИ да купуват „ваксини“ от няколко фармацевтични производители. Естествено, не всички пари остават за тях – по-голямата част влизат в изпълнителния орган на евросъюза, т. нар. европейска комисия, а те от своя страна плащат на правителствата на отделните държави-членки да провеждат политика на принудителна „ваксинация“, ограничения на човешките ни права, полицейски репресии и здравен ФАШИЗЪМ! Смятайте за какви милиарди евро става въпрос, че вече две години упорито поддържат тази лъжа с помощта на медии, политолози, математици, врачки и баячки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари