Борисов: След някой и друг месец от ГЕРБ пак ще зависят много неща

0
Радев раздели държавата тежко, блесна цялата същност на министрите му
Радев раздели държавата тежко, блесна цялата същност на министрите му

Радев раздели държавата тежко, блесна цялата същност на министрите му

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на събитие в Разград. Срещата е организирана от Гюнай Хюсмен, бивш областен управител на града.

"Родина е това, което ти е в сърцето. И да умираш, ако трябва. Аз съм се клел в знамето и знам, че има хиляди мюсюлмани, които могат да кажат същото. В този фантастичен край живеят и християни, и мюсюлмани."

"Как първата и втората партия са опозиция, а петите и шестите ще правят опозиция. Те не ги искат в селото пъдар, а те кмет на селото ще ги правят".

"Карадайъ ме обижда много по време на цялата кампания, но никой не му обръщаше внимание. Говореше за пожарникаря, а сега какво? Сега уж е скаран с Румен Радев, но май е като с Христо Иванов за Росенец. И двете партии си утвърдиха мандата".

"Има тежка четвърта вълна, която ни залива. Днес се обадих на проф. Мутафчийски, за да му честитя рождения ден. Да са ни живи и здрави професорите, които имаме. Тези не знаят какво правят сега. Скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става".

"Тайно се опитва да прави нещо служебното правителство. Когато отидохме на 27 юли в центровете и казахме, че правителството не се справя с нелегалната миграция и центровете са препълнени. Афганистан е друго, тези хора бягат от смъртта".

"Като гледам как се въртят нещата, след някой и друг месец от ГЕРБ пак ще зависят много неща“, прогнозира Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари