Бойко Борисов: Каним всички партии на разговор

0
Каквато и да е цената за партиите, кабинет трябва да бъде съставен, каза лидерът на ГЕРБ
Каквато и да е цената за партиите, кабинет трябва да бъде съставен, каза лидерът на ГЕРБ

Най-стабилно ще е управлението на коалиция между големите партии, заяви лидерът на ГЕРБ

"За пореден път победихме нашите основни опоненти. И сега, каквато и да е цената за партиите, кабинет трябва да бъде излъчен".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата пресконференция на коалицията ГЕРБ - СДС след изборите, предаде NOVA.

Борисов заяви, че ще поканят на разговори "абсолютно всички партии, които българският народ изпрати в парламента".

"Най-стабилното управление обаче би било коалиция между големите партии. А всички разговори за политики минават през редовно правителство. Затова за политики ще говорим само с формациите, които решат да участват в редовен кабинет", категоричен бе Борисов.

Той каза още, че без редовна власт, ГЕРБ - СДС няма да подкрепи проектобюджет. „На инат няма да се приеме нито бюджет, нито реформи”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и резултата на „Възраждане” на предсрочния парламентарен вот. „Никой няма право да подценява „Възраждане” и да омаловажава успеха им”, каза експремиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари