Безплатна прожекция на "Пробив" в Cinema City Rousse

0

National Geographic Channel организира безплатна прожекция на предаването „Пробив“ в Русе, в Cinema City Rousse на 12 декември, събота, от 16:00 часа.

Всеки желаещ може да посети прожекцията, стига да е сред първите 50 души, правилно отговорили на седмичния въпрос в официалната фен страница на документалния канал във Фейсбук (www.facebook.com/NationalGeographicChannelBulgaria). Срокът за участие в играта започва на 7 декември от 10:00 до 16:00 часа на 9 декември. Първите 50 автоматично печелят двойна покана за прожекцията на хитовата поредица.

„Пробив“ може да се гледа всяка неделя от 20:55 часа в ефира на National Geographic Channel. Поредицата представлява антология за водещи учени и техните революционни иновации и постижения, които ще променят живота ни в близко и далечно бъдеще. Серията разказва историите на хората и технологиите, свързани с откритията им и разкрива как изобретенията им оформят облика на бъдещето. Всеки едночасов епизод е режисиран от холивудски визионер, като първите шестима са: Анджела Басет, Питър Бърг, Пол Гиамати, Акива Голдсман, Рон Хауърд и Брет Ратнър.

Изпълнителни продуценти на „Пробив” са Рон Хауърд, Браян Грейзър, Стив Майкълс, Джонатан Кох и Марк Даули. Епизодите запознават зрителите с изключителни постижения в сферата на неврологията, продължителността на живота, водата, енергията, пандемиите и роботиката. Хауърд режисира епизода за дълголетието, Ратнър ще се съсредоточи върху човешкия мозък, Бърг ще се справи с пандемиите, Басет ще разреши проблемите с водата, а Голдсман ще осигури енергия. А Пол Джиамати проучва най-новото в сферата на технологиите – именно този епизод ще имат възможност да гледат пловдивчани.

National Geographic Channels International

„National Geographic Channels International” (NGCI) вдъхновява зрителите със своите интересни и новаторски предавания, които ни карат да преоценим познанията си, възгледите си за света и целите си. NGCI е търговско предприятие, собственост на National Geographic Ventures и FOX Entertainment Group. То подкрепя стремежа на National Geographic Society към открития, опазване на природата и обучение посредством шестте си канала: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure и Nat Geo Music. В световен мащаб, National Geographic Channel (включително NGC U.S. – смесено дружество на NGV и Fox Cable Networks Group) достига до повече от 440 милиона домакинства в 171 държави и се излъчва на 45 езика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари