Националното сдружение на общините отличи кмета на Русе

3
Отличието е в категорията „Принос в развитието на местното самоуправление“
Отличието е в категорията „Принос в развитието на местното самоуправление“ Снимка: Facebook

Отличието е в категорията „Принос в развитието на местното самоуправление“

На тържествена церемония в зала „Перуника“ в курорта „Албена“ бяха връчени Годишните награди на Националното сдружение на общините в Република България, предаде БТА.

Отличие в категорията „Принос в развитието на местното самоуправление“ получи кметът на Русе - Пенчо Милков. В същата категория бяха отличени общините Хасково, Добромир и Иваново, както и кметовете на Крумовград – Себихан Мехмед и на Брезово – Христо Енков. 

По-рано през деня кметът Пенчо Милков представи опита на Община Русе в управлението на отпадъците на форума „Интелигентни решения за българските общини“ по покана на организаторите от Националното сдружение на общините в Република България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Ha
    Трябва да си патентова гениалната идея контейнерите да бъдат разположени изцяло върху тротоара за да няма място за пешеходците или изцопани върху пътя и затворили едната лента на колите.
  • 7
    7
    Гост
    Сутрин, като отивам на работа, минавам през три вида индустриални миризми, по улиците на Русе. Едва ли отличаването му е заради заслуги в екологията. Като се прибирам, покрай повечето контейнери е малко сметище. Едва ли ще е и за чистотата на града. През почичните дни, като изляза на разходка в парка, кучешки изненади навсякъде. Улиците разорани, като след бомбардировка. Трафикът е ужасен. И това е така вече втори сезон, а не се очертава скоро да свърши. Не ми се вярва отличието му да е за някакви успехи в тази област. Цял месец лятото ни спряха топлата вода, а след като я пуснаха, започнаха пак да я спират, ту в този квартал, ту в онзи. Градът обезлюдал още повече. Ако продължаваме така скоро ще се конкурираме със Свищов за място. Та, чудя се за какво ще да е този приз?
  • 11
    6
    Обективен
    Отличието е в категорията „Принос в развитието на местното самоуправление“ Правилно са го наградили самоуправлява си по лично усмотрение. Пък че някой не му хресвал боклука натрупан около контейнерите, обгазяването и пепеляка или пък разкопаните улици веднага го набеждават че съботира иначе тъй качественият кмет. Ама с тия избиратели няма да се учудя да го изберат втори мандат. Него и ордата от чантаджии за всяка длъжност по няколко заместника уж да се върши работа ама кат се осерат до уши и няма кой да поеме вина, защо? Ам защото се самоуправляват ;)
  • 15
    5
    Смях до припадък
    Ами гражданите на Русе не знаят, че градът е управляван от такъв "капацитет ненагледен".
  • 8
    4
    За Протоколът
    Кой е щастливият левент от снимката?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари