Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира край Варна

0
Шофьорът на другия автомобил е починал
Шофьорът на другия автомобил е починал Снимка: Facebook

Шофьорът на другия автомобил е починал

Автомобил на Националната служба за охрана (НСО), в който се е возил съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков, е катастрофирал на входа на с. Аксаково в 17:30 ч., съобщиха от партията във Facebook.

Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 години. Полиция е пристигнала веднага, има пострадали, допълват от ПП.

Кирил Петков е добре, казаха за БТА от пресцентъра на ПП. При удара тежко пострадал е водачът на другия автомобил, който впоследствие е починал. Придружаващата го жена е в болнично заведение. Охраняваното лице и водачът на служебния автомобил на НСО не са пострадали.

Около 17.30 часа днес, 16 май, служебен автомобил на Националната служба за охрана е претърпял пътно-транспортно произшествие на входа на кв. „Аксаково“ във Варна. Автомобилът, в който се е намирало охранявано лице, се е движил на път с предимство, което е отнето от друг автомобил.

При удара тежко пострадал е водачът на другия автомобил, който впоследствие е починал. Придружаващата го жена е в болнично заведение. Охраняваното лице и водачът на служебния автомобил на НСО не са пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    14
    Слави
    Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша! Втори: Днес пеша ли е ходил или е бил в кола на НСО? Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент. Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата? Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост? Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител е уведомен, че по време на кампанията не може да ползва за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков? Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков? Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от какастрафата с безумния текст: ”Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка с такъв текст. Девети: Според вас осъзнават ли трагедията? Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква? Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди? Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани?
  • 3
    13
    Русенец
    Преди години в насрещното движение срещу нас едва не ни връхлетя кола на НСО, която летеше по средата между двулентовото пътно платно. За малко да излезем от пътя и да се забием в канавката.
  • 6
    12
    Въпрос
    джипа на киро тъпото с регистрационен номер СВ 3649 АХ няма валиден годишен технически преглед. и Гражданска няма
  • 13
    11
    Въпрос
    А в тази предизборна кампания има ли право Киро да се вози и охранява от НСО?
  • 18
    10
    чичомиткобрат
    Мисля, че няма нужда да му се желае злото на този боклук. Бог е отредил място за такива продажни предателски червеи като него в Ада. Там ще гори цяла вечност и ще си спомня как е продал българския народ на евроамериканските гнусни свини за няколко сребърника. Ама от Ада няма измъкване.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари