Майка и дете се спасиха по чудо при катастрофа на пешеходна пътека по "Липник"

6
Млад шофьор спрял, за да даде път на пешеходците, когато в него се врязал засилен автомобил
Млад шофьор спрял, за да даде път на пешеходците, когато в него се врязал засилен автомобил Видео: Русе Медиа

Майка и дете се спасиха по чудо при катастрофа пред пешеходна пътека в Русе

Инцидентът е станал в следобедните часове на бул.“Липник“, малко преди кръстовището на Олимп, предаде Русе Медиа. 

Лек автомобил „Нисан“, управляван от младеж, който наскоро е взел книжка, се е движил в посока от КАТ към центъра. На пешеходната пътека при Подстанцията той е спрял, за да даде предимство на пресичаща майка с малко момиченце. В този момент в задната му част се е врязал лек автомобил „Мазда“, с водач възрастен шофьор.

При удара нисанът е бил изтласкан напред на пешеходната пътека, като за късмет майката с детето не са пострадали. Във видеото може да чуете какво разказва бащата на младия шофьор за инцидента.

Възрастният водач на маздата не пожела да застане пред камера, но обясни, че слънцето го е заслепило. Виждал е автомобила пред него, но заради слънцето не е видял натиснатите стопове и не е реагирал.

В двете коли са пътували и две жени, но за щастие няма пострадали. На място обаче бе изпратена линейка, която да откара за преглед съпругата на възрастния водач. Заради инцидента тя се е почувствала зле.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Анонимен
    Възрастния човек заслужава да му отнемат книжката! Как ще те заслепи толкова слънцето, че няма да видиш спряла кола? Дано да е жив и здрав, но никога повече да не сяда зад волана! Горкия млад шофьор наистина.
  • -6
    2
    На тоя
    възрастен каруцар ,с кеф да му натъртиш китарата . Аман от такива тъпанари .
  • 7
    1
    darkaveng
    Сега, на шофьора на маздата да му го намаздят! Аман от идиоти-неадеквати!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари