Бдение в памет на загиналия Влади

4
25-годишният Владимир Великов почина при катастрофа с мотора си на булевард "Христо Ботев"
25-годишният Владимир Великов почина при катастрофа с мотора си на булевард "Христо Ботев" Видео: Русе Медиа

25-годишният Владимир Великов почина при катастрофа с мотора си на булевард "Христо Ботев"

Стотина мотористи, близки и приятели се събраха вчера в 22:00 часа в Русе на мястото, където във вторник по същото време загина 25-годишният Владимир Великов, предава Русе Медиа. Младежът катастрофира с мотора си на бул.“Христо Ботев“, блъскайки неправилно пресичащ 70-годишен пешеходец. Владимир е загинал на място при падането от мотора, а пешеходецът е в болница с опасност за живота.

На своеобразния помен, който бе организиран за Влади, приятелите му разлепиха негови снимки на мотор - какъвто ще го помнят винаги, и клубната му тениска, под които запалиха свещи и положиха венци и цветя. В мълчание и тъга присъстващите почетоха паметта на трагично загиналия свой приятел.

Бдението продължи близо час, след което завърши с мощен рев на мотори като прощално „сбогом“ с Влади. За сигурността на всички се бяха погрижили екипи на полицията, разположени по бул.“Христо Ботев“.

В памет на Влади вчера в алени багри светна и Монументът на загиналия моторист „В името на живота и полет към безкрая” във Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    34
    Христов
    Горкото момче , но застанете на който и да е път с голямо движение и ако видите един моторист да кара спазвайки правилата а не като побъркан самоубиец ще е чудо !! Само малоумници и гамени. Да се трепят , ама лошо че вземат съссебе си и невинни!!!!
  • 3
    33
    Гошо куче лошо
    младо момче си замина, но всеки, който се качи на мотор, трябва да знае, че е с единия крак в гроба! така ще намалеят драстично тези случаи, но... всеки се мисли за недосагаем и няма никаква реална преценка ====== Смъртността при мотоциклетни катастрофи е в пъти по-малко от автомобилни катастрофи където на денонощие загиват в страната средно 3 човека. Най-много гинем в катастрофи в целия ЕС - Стандарт standartnews.com https://www.standartnews.com › България › Общество
  • 10
    32
    Цска от Ловеч
    Чета коментарите и се чудя - човек на 40 + години съм, спортувам, не пия, не пуша, имам семейство, деца, работа - мисля, че съм нормален човек, прочетох коментарите и съм ужасен - как не ви е срам и не ви е жал .... Предполагам, че повечето нямате семейства и деца, след като се радвате за нелепата смърт на 25 годишно момче, кълнете и злорадствате.... Ако имахте деца или внуци нямаше да мислите така - ако твоя син/внук/брат караше мотор или дъщеря/внучка/сестра има за гадже момче което кара мотор, вие как щяхте да реагирате - щяхте да ги разделите, да не ги пускате да излизат или какво щяхте да направите? Бог да прости момчето и младостта му !
  • 3
    31
    жалко
    младо момче си замина, но всеки, който се качи на мотор, трябва да знае, че е с единия крак в гроба! така ще намалеят драстично тези случаи, но... всеки се мисли за недосагаем и няма никаква реална преценка
  • 18
    30
    18
    Целия град реве от тях, те се събрали по тъмно заедно съсс заплатаджийте от КАТ и пак сеще дерат. Е няма такава Ганьовщина
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари