Шофьорка пострада на кръстовище в центъра на Русе

0
Друг шофьор отнел предимството на жената, като преминал на червен светофар
Друг шофьор отнел предимството на жената, като преминал на червен светофар

Друг шофьор отнел предимството на жената, като преминал на червен светофар

Шофьорка е леко пострадала при удар межди две коли на кръстовище в Русе. На 19 юли около 12:00 часа лек автомобил марка „Шевролет“, управляван от 67-годишен мъж, движейки се по ул. "Борисова" в посока бул. "Генерал Скобелев", на кръстовището с ул. Мария Луиза, не се е съобразил със светофарната уредба, работеща в нормален режим и е навлязъл в кръстовището на червен забранителен сигнал, отнемайки предимството на лек автомобил марка „Дачия“ с водач - жена на 39 г., при което двете МПС се сблъскват.

При инцидента е пострадала шофьорката на дачията, която е отведена от екип на ЦСМП за преглед в болницата, откъдето е освободена с диагноза - контузия на длан и предмишница. Произшествието е документирано от екип на пътна полиция с причина - отнемане на предимство. Пробите на водачите за алкохол са били отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Ivo
    Този чичка,явно не вижда,е пьк горещо е бе,спрете се!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари