Любчо Нешков: Прави се опит един атиевропейски проект да бъде вкаран в ЕС

1
Журналистът коментира, че българските политици имат историческа отговорност не само пред българския народ, а и пред ЕС
Журналистът коментира, че българските политици имат историческа отговорност не само пред българския народ, а и пред ЕС

Журналистът коментира, че българските политици имат историческа отговорност не само пред българския народ, а и пред ЕС

Прави се опит един антиевропейски проект да бъде вкаран в Европейския съюз и той да бъде разклатен. В същността си Северна Македония е един сръбско-руски проект, не европейски, и тя не желае да е в ЕС. Това заяви в ефира на NOVA журналистът Любчо Нешков по повод напрежението на българо-македонската граница в събота.

„Ако започнем да анализираме всяко едно от тези събития, инциденти, политически прояви, ще демонстрираме политическа неграмотност, а от моя страна журналистически инфантилизъм”, поясни Нешков.

Според него няма логично обяснение за това десетки българи да останат блокирани и да не успеят да пристигнат в Скопие, за да се поклонят пред гроба на Гоце Делчев. И допълни, че България не е правила стратегически грешки по отношение на РСМ.

„Българските политици имат историческа отговорност не само пред българския народ, а и пред ЕС, да обяснят за какъв опасен проект за европейския континент става въпрос”, поясни Нешков.

За нападението над Християн Пендиков, Нешков каза „Добре, че се намира в българска болница и възстановяването му върви успешно. Това момче още два месеца ще се храни със сламка. Има един задържан, който след 30 дни ще бъде освободен”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари