Кадри от заминаването на делегацията ни в Украйна

0
Предстои серия от срещи на българския премиер
Предстои серия от срещи на българския премиер

Предстои серия от срещи на българския премиер

От Министерския съвет разпространиха кадри от заминаването на българската делегация начело с премиера Кирил Петков за Украйна.

В сряда вечерта за Киев заминаха министър-председателят, министърът на отбраната Драгомир Заков и депутати от „Продължаваме Промяната“, „Има такъв народ“ и „Демократична България“. От БСП отказаха да изпратят свой представител.

В Киев Петков ще разговаря с президента Володимир Зеленски и с украинския си колега - Денис Шмигал. Предвидено е делегацията ни да посети още градовете Бородянка, Буча и Ирпин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Аби
    И какво има да гледа? След военни действия аква парк или увеселителен парк ще види? Тук проблемите ще решават Американци вместо него
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари