Българската делегация пристигна в Киев

0
На централната гара премиерът бе посрещнат от заместник министър-председателят на Украйна
На централната гара премиерът бе посрещнат от заместник министър-председателят на Украйна Снимка: Стоян Георгиев, btvnovinite.bg

На централната гара премиерът бе посрещнат от заместник министър-председателят на Украйна

Българската делегация, водена от премиера Кирил Петков, пристигна на централната гара в Киев. Те бяха посрещнати от заместник министър-председателят на Украйна Олга Стефанишина, предаде bTV.

Снимка: Стоян Георгиев, btvnovinite.bg

След като Кирил Петков пристигна на централната гара в Киев, той ще се отправи към град Бородянка, където разрушенията са големи. Той се намира в северозападните покрайнини на Киев.

След това Кирил Петков ще се отправи към градовете Ирпин и Буча. Там ще се срещне с местите власти и ще види какви са разрушенията след руските военни действия.

Очаква се премиерът да се срещне и с президента на Украйна Володимир Зеленски. Все още не е ясно кога и къде точно ще бъде тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    русенец
    Егати неуважението! Министър-председател се посреща от равен на него по ранг! Зеленски да не е прекалил с дрогата? Защото на времето срещите с Елцин бяха така, самолетът му чакаше с часове на летището докато Борката изтрезнее.
  • 10
    1
    Народа
    Кире стой в УСРАЙНА, щом те е по - жал за УСРАЙНА, а не за БЪЛГАРИЯ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари