Зрелищен полицейски екшън във Ветово

11
Униформените задържаха агресивен мъж след като беше блъснат от кола
Униформените задържаха агресивен мъж след като беше блъснат от кола Видео: Русе Медиа

Жителите на Ветово са станали свидетели на зрелищен полицейски екшън снощи около 21 часа в центъра на града

Мъж на видима възраст около 35-40 години, което не е местен, се е появил пред сградата на Общината. Искал е от охранителя да му бъде извикано такси, като преди това се е държал агресивно към минаващите наоколо мъже, без да напада децата и жените. Взел си кафе и седнал на оградата, бос и във видимо неадекватно състояние, разказва Русе Медиа.

Именно заради това охранителят в Общината не е извикал такси, а е подал сигнал към полицейското управление във Ветово. Пристигналият на място екип също е станал обект на агресия от страна на мъжа. Свидетели разказват, че той е нападал с боксови удари полицаите и те били затруднени да го задържат. Удрял и полицейския автомобил, а служителите на реда извикали още колеги. В един момент мъжът тръгнал доброволно да влиза в патрулката, но после се отказал и тръгнал да бяга.

Във видеото, което е изпратено до медията, се вижда, че човекът е повален на земята от автомобил и едва тогава полицаите успяват да го задържат. Очевидци разказаха, че преди да се появи във Ветово, мъжът е бил забелязан да се движи бос по пътя между Сеново и Ветово.

Той е бил откаран в Центъра за психично здраве в Русе за преглед и изясняване на състоянието му. Случаят се разследва от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    haha
    Кви са тия човекоподобни там? Само да се заслушаа човек какви животински звуци се чуват. Това България ли е или някакво дивашко племе там?
  • 8
    5
    ;икхйбгиикййб
    Те са много страхливо племе,ако имаше един мъж из между тях нямаше да остане безразличен и безучастен в такава ситуация!Паразитна част от обществото! И не са виновни е,виновнае държаваа,че повече от 30 години ги осави да безчинсват и да не се интегрират! ...ще взема социални помощи ей така ... Как не се намери законов начин държавата да се понтересува от къде са парите за тези палати и коли там?Какъв е този двоен аршин с който се мери?
  • 3
    4
    Aa
    AаСикан мее...
  • 22
    3
    БЪЛГАРИН
    Мангали мазни.
  • 23
    2
    !@#$@%*(&()&$#
    'Бах ти гнусните цигани.....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари