Златан Златанов: Опитът за конституционен преврат навлиза в последната си фаза!

1
Задкулисните договорки и схеми на сглобката  предрешиха избора на конституционни съдии, пише депутатът от "Възраждане"
Задкулисните договорки и схеми на сглобката предрешиха избора на конституционни съдии, пише депутатът от "Възраждане" Снимка: Zlatan Zlatanov / Facebook

Задкулисните договорки и схеми на сглобката предрешиха избора на конституционни съдии, пише депутатът от "Възраждане"

ОПИТЪТ ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН ПРЕВРАТ НАВЛИЗА В ПОСЛЕДНАТА СИ ФАЗА

Изненадващо днес в пленарна зала от антикоалицията, известна като СГЛОБКАТА, внесоха предложението за гласуване за избор на двама конституционни съдии. Задкулисните договорки и схеми са предрешили това да са Борислав Белазелков, за когото излезе много информация за обвързаности с лобито на ЧСИ и предпоставки за симпатии към гейлобитата и известаната като "тежкатата артилерия на ГЕРБ" Десислава Атанасова" за която 12 години от изискуемите по чл. ал.3 15 годишен стаж е като адвокат без да имаме яснота колко и какви изобщо дела е гледала и в кой съд.

Предложението на ВЪЗРАЖДАНЕ за пряко излъчване по БНТ и БНР на изслушването на тримата кандидати адв. Цвета Рангелова, Десислава Атанасова и Белазелков бе отхвърлено от представителите на задкулисието. Така на тъмно държейки обществото в състояние на летаргия ще се подмени предмета на обществения договор в опита да се сведе обществото ни до една безлична консумативна маса с феодални рефлекси.

Златан Златанов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Леле мале!
    Ненормалникът дементирал Хмарян подкрепя друг ненормалник! Нищо ново под слънцето! Срам за Русе!
  • -3
    7
    МАРИЯН ДИМИТРОВ
    Даскал, няма място за сравнение между адв. Златан Златанов и Сашо!
  • 8
    6
    daskal
    До 5 - Марияне, предполагам, че и откаченият пияница Сашо с акордеона казва разни неща от време на време. Може би даже верни и важни.
  • 0
    5
    МАРИЯН ДИМИТРОВ
    Защо пишете само глупости, а не коментирате казаното от адв. Златан Златанов?! Може би защото е прав и няма как да го уязвите с разумни доводи!
  • 0
    4
    112
    Всички в Русе знаят, че съм пишкосмук ама на мен Златанов ми е проблема...може би защото си падам по него!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари