Златан Златанов: Комисията „Божанов“ е димка, целяща да разсее медийното внимание

1
Съдебната система и прокуратурата са похитени, заяви депутатът от "Възраждане"
Съдебната система и прокуратурата са похитени, заяви депутатът от "Възраждане" Снимка: БТА

Съдебната система и прокуратурата са похитени, заяви депутатът от "Възраждане"

Съставянето на временната парламентарна комисия за дейността на групата около Мартин Божанов цели да отклони вниманието от други съществени теми - ротацията и европейските избори. Това каза по време на пресконференция в пресклуба на БТА в Русе депутатът от "Възраждане" адвокат Златан Златанов, който е член на тази временна комисия.

По думите му работата на комисията не е на ниво. "Тя се провежда при открити врата. Естествено, че никой, който има някаква съществена информация, няма да я сподели. Това е димка, която цели да разсее медийното внимание", каза още Златанов.

Според него комисията е опит за манипулация на обществото с начина, по който работи.

"Ако комисията има желание да свърши нещо с краен резултат, тя ще подходи сериозно. Ако трябва, нейните заседания ще се провеждат при закрити врата. Създава се катализатор, който да катализира дадени процеси, докато текат процесите по т. нар. ротация", каза Златанов.

По думите му "съдебната система е похитена, прокуратурата също е похитена".

"Публична тайна е, че немалка част от служителите в тези институции всъщност изпълняват поръчки от страна на външни полюси, които са политико-икономически, във връзка с прокарване на определени задачи и интереси", посочи Златанов.

Според него убийството на Мартин Божанов няма да е последното.

"В последните месеци имаме градация от убийства, които са поръчкови убийства, публични убийства. Безспорно е, че тези убийства са свързани с политическите процеси в страната", заяви още Златанов. В пресконференцията участваха и общински съветници на партия "Възраждане" в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Тодор Николов
    112 - Чувал ли си "А умните тук считат за луди, а лудия всички обичат" Някак така беше! Спомени от преди доста години!
  • -2
    4
    Този, който забелязва
    Явно не си бил там, защото щеше да забележиш, че не дойде сам, а с група на Възраждане и на края имаха снимки пред паметника!!!! Плюй на друго място!
  • 3
    3
    Николай Борисов
    Винаги професионалист в своята работа както винаги г-н Златанов си върши съвестно и професионално работата. Тази комисия е прах в очите на хората за сметка на всичко случващо се.
  • -1
    2
    Дада
    Дойде последен пред паметника Левски и си тръгна първи. Да отбие номера.
  • 1
    1
    112
    Кой ли обръща внимание на тоя ненормалник !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари