Русенски депутат е в разгара на панаира в Парламента

3
„Първият, който скочи, беше Злати. Не знам как се казва, знам го само по малко име“, каза Манол Пейков
„Първият, който скочи, беше Злати. Не знам как се казва, знам го само по малко име“, каза Манол Пейков Снимка: Facebook

Манол Пейков: Първият, който скочи, беше Злати. Не знам как се казва, знам го само по малко име

Скандал разтърси днешното заседание на Народното събрание, като русенският депутат от партията "Възраждане", Златан Златанов, се оказа в центъра на вниманието. Видеозаписите от пленарната зала показват яростен спор, който ескалира с физически сблъсък между Златанов и негов колега.

Златанов се бута и протяга ръка към своя колега. Впоследствие народният представител влиза във физически конфликт с един от квесторите, който се опитва да го спре.

„Мъжеството е да се противопоставиш на подобни физически атаки, атаката не беше моя… Първият, който скочи, беше Злати. Не знам как се казва, знам го само по малко име“, каза Манол Пейков, който показа драскотина по бузата.

Заседанието на парламента беше прекратено поради скандала, който избухна между депутатите в залата. Напрежението ескалира в следствие на реакция на депутати от партията "Възраждане" към изказаните от Явор Божанков думи от парламентарната трибуна.

Този скандал е само последният в редица инциденти, които потъмняват образа на Народното събрание и повдигат въпроси относно ефективността на парламентарния процес. Очаква се събитията да предизвикат допълнителен относно поведението и дисциплината на депутатите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    18
    daskal
    Е вие какво очаквате от Златан? Изблиците на идиотизъм при него са въпрос на време. Да попитам тези, които го изпратиха там... Какво точно му харесвате и какво очаквате да сътвори като "законотворец"?
  • 4
    17
    Избирател
    Типично за късопишковците, като не могат да се похвалят с мъжко "достойнство" налитат на бой....
  • 8
    16
    До 13
    Тъпако, аз лично съм виждал Салтан да се налива с бяло вино и да "ланка" постоянно по затворен телефон (прави се на много зает) на Хепи и то многократно! Така че вярвам на очите си на не на някакви ЛЪЖИ!
  • -2
    15
    МАРИЯН ДИМИТРОВ
    КОСТАДИНОВ И ГАНЕВ "сипят" политически позиции. Мека китка не е политическа позиция, а е лична обида!
  • 8
    14
    До МАРИЯН ДИМИТРОВ
    Значи, когато Костадинов ,Ганчев и други депутати от Възраждане сипят обиди една след друга от трибуната на НС и фейсбук по народни представители избрани с пъти повече гласове от тях това е позволено, то обидните нямат право да се защитят. Така ли??? Друг е въпроса, че точно днес депутати от ПП-ДБ споделиха, че точно Злати е един от глутница депутати от Възраждане, които в кулоарите на НС системно подвиквали обиди, на моменти даже ги наобикаляли в стремеж да ги сплашат и притеснят. Това поведение на големи интелигентни хора ли е или на примати???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари