Зеленски: Украйна се придвижва към победа

1
Той предупреди, че е невъзможно да се каже колко ще продължат боевете
Той предупреди, че е невъзможно да се каже колко ще продължат боевете

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че страната му е достигнала стратегическа повратна точка във войната с Русия,

Той предупреди, че е невъзможно да се каже колко ще продължат боевете, предават Ройтерс и БТА. 

"Невъзможно е да се каже колко дни има да освобождаваме украинската земя. Но е възможно да кажем, че ще го направим. Защото вече достигнахме стратегическа повратна точка", каза той в телевизионно обръщение и призова международната общност да засили санкционния натиск срещу Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    г.з
    Психопат. Жертва народа си и даде курбан страната си.
  • 6
    5
    Оффффф
    Още две години и нещо още и пак простотии, сякаш короната не ни стигна, сега и този откачен с целия му цирк и брадатата жена, ведно с извратените изроди, дето го подкокоросват ли трябва да изтърпим !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 19
    4
    Pyce
    Тоя малкият лилипут-комик е*а майката на държават си!!! Всички му се радват, а не се замислят, че тпй е виновен за състоянието на Украйна. Класическа "подлога"на USA!!!
  • -5
    3
    Който и да е
    А ние сме бедуини...
  • 15
    2
    man bahn
    тоя е тотално изтрещял
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари