Зеленски е обиден на Турция

3
Украинският президент заяви в интервю пред гръцката телевизия ЕРТ, че е "обиден" на Турция, тъй като приема руски туристи в страната
Украинският президент заяви в интервю пред гръцката телевизия ЕРТ, че е "обиден" на Турция, тъй като приема руски туристи в страната Снимка: архив

Украинският президент заяви в интервю пред гръцката телевизия ЕРТ, че е "обиден" на Турция, тъй като приема руски туристи в страната

Украинският президент Володимир Зеленски в интервю пред гръцката телевизия ЕРТ е посочил, че е "обиден" на Турция, тъй като приема руски туристи в страната, съобщи турското издание Хаберлер, цитирано от БТА.

"Турция от една страна играе ролята на посредник и подкрепя Украйна с важни стъпки, но от друга страна виждаме, че те се подготвят да приемат много туристи, специално от Русия. Като президент, искам да кажа, че ако искаме да имаме приятелски отношения, това не трябва да се допуска, тъй като означава прилагане на двоен стандарт спрямо Украйна. Това не е правилно. Вие за истината ли сте или не? Трябва да направите избор", заявил Зеленски, отбелязва Хаберлер.

В управляващата в Турция Партия на справедливостта и развитието реагираха остро на изявлението, тъй като украинският президент неведнъж е изказвал положителни послания за ролята на Турция като посредник в руско-украинския конфликт.

Един от най-активните членове на Партията на справедливостта и развитието Шамил Таяр написа изключително гневно послание в Туитър, като окачестви Зеленски като "глупав комедиант".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Дончо
    Тяхната икономика ще пострада от такова "приятелство". Да искаш помощ е едно, да искаш някой да си съсипе туризма е нещо съсвсем друго.
  • 3
    4
    Krakra
    И турците от мъка, че Зелински се сърди ще си направят по още един сюнет. Нечия външна политика те обижда, така ли? Има нещо гнило в теб, Зелински.
  • 12
    3
    Наистина
    Този все реве ама чожум като се остра сега искаш всички дати бършим гъзъ да би мирно стояло не би чудо видяло намали малко водката и не само нея .
  • 21
    2
    Деливерски
    Много разглезиха малкият човек от Украйна.В България имаме филм,който в момента върви по БНТ. Филмът се казва: "Момчето си отива"! Крайно време е,"момчето" ЗЕЛЕНски да вдигне бялото знаме и да си тръгне.Иначе ще продължи да се сърди на Ердоган,на Байдън,на Шамил Таяр,на шефовете на ЕК и ООН и най вече на президента на РФ,Вл. Путин!
  • 22
    1
    Нели КОЛЕВА
    Зе продължава да се оплаква на всеки, готов да го изслуша. Бил "обиден" на Турция заради приема на рус. туристи. Турция си има собствена политика и не допуска да и нареждат ,особено при Ердоган. Скоро очаквам от Зе да нареди на Слънцето да изгрява от запад на изток , защото така му харесва. Добро попадение на Ш.Таяр,окачествил Зе като " глупав комедиант".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари