Завод в Димитровград подлага на риск хиляди свои служители

2
Завод “Язаки” работи в разрез със законовите мерки за борба с коронавируса
Завод “Язаки” работи в разрез със законовите мерки за борба с коронавируса

Възмутени зрители подадоха сигнал до Господари на ефира, в който твърдят, че въпреки строгите мерки, които наложи Оперативният щаб за справяне с пандемията от коронавирус, завод “Язаки” в Димитровград – клон “Крепост” работи всеки ден!

Хората, подали сигнала разказват, че в завода за автомобилни кабели работят две смени, всяка от които е по 2000 човека. В завода не се взимат никакви мерки за обезопасяване. За доказателство има снимка, за която се твърди, че е направена в понеделник 16.03.2020, на четвъртия ден от въвеждането на извънредното положение в България.

На снимката се виждат множество хора, скупчени на едно място, без никакви обезопасителни мерки. В завода работят хора, които пътуват от различни градове и всеки един от тях подлага семейството си и съседите си на риск от заразяване.

За пореден път апелираме към всички хора и работодатели да спазват законовите мерки, приети след въвеждането на извънредното положение заради коронавируса, а към властите – да следят по-стриктно за спазването им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари