Завлечени с хиляди левове за смяна на дограма все още не са получили парите си

0
Измамникът е осъден на две инстанции
Измамникът е осъден на две инстанции Видео: NOVA

Измамникът е осъден на две инстанции

Преди време ви разказахме как собственик на фирма за дограми е завлякъл десетки клиенти с хиляди левове. Хората платили между 1000 и 2000 лв. за нови прозорци. Повечето пари дали като капаро, а въпросният майстор взимал размерите и парите и повече не се връщал. Почти няма районно полицейско управление в София, в което да не са подавани жалби срещу Павлин Горчев, но парите на измамените не могат да бъдат върнати, поне до този момент.

Ваня Керефейска и Емил Стефанов са едни от многото измамени, които продължават да си търсят парите. След първия репортаж на NOVA за измамата на Горчев, мнимият майстор върна парите на част от потърпевшите. Ваня и Емил не са сред тях.

Дадох 3 000 лв. за дограма. Тя трябваше да стане за няколко дни – на 21 май 2018 г. До ден днешен това не се е случило. Дойде, взе размерите, направихме договор, но той явно е бил фалшив”, разказва Емил Стефанов.

Горчев е осъден на две инстанции, но Ваня Керефейска така и не получава парите си, нито получава отговор от институциите. Според нея измамникът продължава своята дейност, просто променял адреса на фирмата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари