Измамник събира пари от името на фондация “Александър Русев“ в Русе

1
За измамника съобщи председателят на фондацията Илиян Русев - Скури
За измамника съобщи председателят на фондацията Илиян Русев - Скури Снимка: Facebook

За измамника съобщи председателят на фондацията Илиян Русев - Скури

Илиян Русев - Скури сигнализира в социалната мрежа за неизвестен мъж, който събира пари в центъра на Русе.

Тази вечер мои близки ми се обадиха, че неизвестен за мен мъж, около 40 годишен от няколко дни събира пари в централната част на гр. Русе с малка прозрачна кутия, брандирана с надпис Фондация “Александър Русев“ и моя снимка с децата. МОЛЯ, НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА ТОЗИ ЧОВЕК (ако може да се нарече човек). Ако някой има информация за въпросната личност, да ми се обади, ако е възможно да го снима или да съобщи в полицията. ТЪРСИМ ГО!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Янко от Перник
    Това е новата схема по която ви звънят по телефона от софийски номер 02/90369**, уж за провеждане на лечение на зрението увредено от COVID, в Перник. Наталия изчезна появи Янко незнам си кой, новият измамник, подавайте сигнали в полицията!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари