Зарята след концерта на NANA предизвика противоречиви емоции сред русенци

5

Някои хора определиха събитието като прекрасно, а други се оплакаха от силния шум

През вчерашния ден в Русе за поредна година се проведе Фестивалът на торта Гараш. Събитието традиционно привлече интереса на жителите на града, които имаха възможност да се насладят на богата забавна програма.

Кулминацията на феста бе концертът на рапъра NANA, който бе подгрят от Танцово студио "Фрийдъм", Били Хлапето и D3МО. Мероприятието завърши с пищна заря.

Както концерта на популярния през 90-те години изпълнител обаче, така а фойерверките предизвикаха противоречиви емоции сред русенци. Някои от тях споделиха, че светлинното шоу и концертът са били прекрасни, а други отчетоха, че NANA е загубил гласа си и се оплакаха от прекалено силния шум и задимяването заради зарята.

"Блоковете вибрираха, въпреки че ме дели километър от центъра. Много яко, нали ? Помислих, че се взриви някой склад, или не дай Боже Дунарит", написа русенка в социалната мрежа.

"Пълна трагедия беше тоя концерт...., звездата Нана въобще не му се чу гласчето...", сподели друг зрител на музикалното мероприятие.

"Който не хареса концерта, сигурно иска Русе да бъде асоцииран само с недовършен воден цикъл, незапочната магистрала, мръсен въздух, отрицателен прираст. Оценката колко добре се получи е в хората, които останаха докрай!", гласи пък друго противоположно мнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    23
    Спас
    Концерта си беше страхотен, както и зарята. Nana в България и по-точно в Русе..... Това можеше да е само в мечтите на хората над 40. Браво на общината за емоцията и организацията.
  • 1
    22
    Йордан
    Беше си селска работа, панаирджийска, нескопосана, че и гърмежи, това бе върхът на идиотизма! Престъпна немърливост към Природата, която и без това е остана!!!
  • 1
    21
    zигер
    Чакайте монголската zаря
  • -6
    20
    Асан
    Отдека е тоз сиганин 🇻🇳🤣🇹🇷
  • 10
    19
    Пупи
    Повечето коментиращи май не са били на концерта. А аз бях и ви уверявам, че беше страхотно! Това, че Нана изпя 3 пъти своя най-голям хит не е защото пълни програма, а защото може да поднесе по три различни начини една култова песен. На всичкото отгоре през цялото време беше страшно уважителен към Русе и публиката. Този изпълнител ни вдигаше навремето от столовете, а днес вие го плюете, все едно е някой чалгар. А той показа класа, каквато на повечето чалгари неимоверно им липсва. Зарята за финал на събитието също беше приказно красива и пет пари не давам за това, че на някой му задимяло. Ми вървете на село и си стойте в калта, където междувпрочем ви е мястото, недоволни мрънкащи същества, които са най-силни с хейт из фейсбук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари