Заляха Посолството на Русия с червена боя

2
Във въпросния израз на политическо слово чрез действие участие взеха Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Хаго Бабикян
Във въпросния израз на политическо слово чрез действие участие взеха Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Хаго Бабикян

Във въпросния израз на политическо слово чрез действие участие взеха Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Хаго Бабикян

Посолството на Руската федерация в България беше залято с червена боя като израз на гражданска позиция срещу руската агресия в Украйна, съобщи Факти.бг.

Боята е разлята както пред входа на посолството, така и по обозначаващата табела на оградата на сградата.

Редица руски посолства и консулства в европейски държави бяха заливани с червена боя, която символизира кръвта на хиляди цивилни жени, деца, възрастни хора и мъже, проливана от Путин в Украйна.

Във въпросния израз на политическо слово чрез действие участие взеха адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Хаго Бабикян.

Николай Хаджигенов излъчи акцията в своя Facebook профил:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    grozno
    Айде сега, да хващат парцалчетата с разредител и да изчистят...искаме да ги видим в излъчване "на живо" по всички телевизии, няма само да ми лежат в ареста, селски идиоти, не могат една клечка да си одялкат и да си я пъхнат отзад, да громят знаят !
  • 3
    3
    СЛАВА КОКАИНЕ
    ТРИМА ОЛИГОФРЕНИ, УТАЙКИ И ДОЛНИ МЪРШИЧКИ..
  • 3
    2
    Егати
    Ненормалните. Хаджигенов вместо да отделя време за адвокатската защита на клиентите си, която според публикации на пострадали е заплащане на ниско качество адвокатска услуга, се занимава с тъпни. Що не си съпричастен към някой пострадал от войните в съдебната система безусловно, а. Апликация на мъж и човек, и седянката му същата
  • 4
    1
    ??!!
    тея тримата мъшшшше, що не вземат да отидат в украйна, да се запишат вчуждестранния им легион и да почват да громят руснаците. ама то с приказки не става, требе да се пуца и по тях ще пуцат, а за това се иска дупце, не е като да мацаш с боя и да знаеш, че няма кой да ти отвърне подобаващо. слава героям украины!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари