Арман Бабикян: Този кабинет е лъжа

0
Хората прекрасно знаят защо бяха по улиците
Хората прекрасно знаят защо бяха по улиците

Хората прекрасно знаят защо бяха по улиците

„Регистрирането на партията не е готово. „Ние идваме“ беше неправителствена организация. Вижда се, че е необходим политически инструмент“, коментира в предаването „Лице в лице“ по bTV Арман Бабикян от „Ние идваме“.

„Комисията на Николай Хаджигенов беше единствената, която свърши работа за насилието и подслушването с доклад, който беше гласуван от Народното събрание. Хората не искат да ги лъжат. Те прекрасно знаят защо бяха по улиците, какъв вид живот и какъв вид управление не искат и какъв искат. Този кабинет е доказателство. Той е лъжа“, посочи Бабикян.

„Никой от избирателите на ГЕРБ не е гласувал за тях, за да са в коалиция с „Продължаваме промяната“. Нито избирателите на „Продължаваме промяната“. Нито един от тях не вярваше, че ще има 120 гласа в парламента. Тогава казваш на хората преди изборите. Лъжа е, когато измъкнеш гласовете на хората и ги замъкнеш някъде другаде. Това от „Ние идваме“ не правим. Ние имаме граждански опит и гръбнак“, добави той.

Ако партията му влезе в бъдещо Народно събрание, Бабикян обясни, че няма да влезе в коалиция с ГЕРБ и ДПС.

„Христо Иванов веднъж се саможертва, ставайки правосъден министър в кабинет на Борисов. Саможертвата завърши с оставка. Сега Денков казва, че ако не стане това, за което са се разбрали, ще си подаде оставката. Това вече го гледахме“, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Нафарфорийййй
    Попиляха се да говорят глупости само и само да се докопат до власт!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари