Два каскета

0
"Ние идваме": Прокурорът падна, да живее прокурорът!
"Ние идваме": Прокурорът падна, да живее прокурорът!

"Ние идваме": Прокурорът падна, да живее прокурорът!

"Ние идваме" публикуваха позиция относно избирането на Борислав Сарафов за и.д. главен прокурор. "Това, което се случва е подмяна на лицата, а не подмяна на модела", коментират Арман Бабикян и Николай Хаджигенов:

"Прокурорът падна, да живее прокурорът!

Честита нова „радост“! Реформата продължава да се случва проформа.

Днес имаме нов и.д. главен прокурор, който смята, че предишният главен прокурор не се е справял само през последния месец. Това, което се случва у нас, е подмяна на лицата, а не промяна на модела.

Човекът, който плътно стоеше близо до каскета, близо до джуджетата, но най-близо до Банкя, днес ще представлява държавното обвинение - със същата съвест, пробудила се по команда в последния месец.

Заедно с него, „съвест“ получиха и други шестима от Прокурорската колегия на ВСС, на които бе натиснат бутонът Delete и освободиха Гешев. Същите днес получиха нова политическа поръчка и я изпълниха безропотно. В това време парламентът продължава да не избира нов Висш съдебен съвет, вероятно чакайки от някъде от високо да паднат конституционните промени.

Ние идваме!“ не приема битката между два мафиотски клана - за промяна. Българското общество трудно може да бъде заблудено и затова ще продължим докрай да разкриваме случващото се, докрай да се борим за справедливост и в това ще бъдем безкомпромисни".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    вие пък
    къде идвате, шмекери?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари