МВР арестува Николай Хаджигенов и Арман Бабикян

9
Хаджигенов и Бабикян заляха Руското посолство с червена боя, полицията ги арестува
Хаджигенов и Бабикян заляха Руското посолство с червена боя, полицията ги арестува Видео: Gospodari.com

Хаджигенов и Бабикян заляха Руското посолство с червена боя, полицията ги арестува

Лидерите на гражданското движение "Ние идваме" Николай Хаджигенов и Арман Бабикян заляха с червена боя табелата на посолството на Руската федерация в столицата и бяха задържани от полицията.

Коментарът за случилото се на Хаджигенов и Бабикян беше, че така са изразили гражданската си позиция срещу войната в Украйна.

Полицаите поискаха документите за самоличност на двамата и след като не ги получиха, им сложиха белезници, качиха ги в патрулни коли и ги отведоха за разпит в 1-во РПУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    13
    Искаме да видим справедливост
    Тези видяха, че ги забравиха не, че някой с нещо ги е запомнил, ама все преди ги даваха от време на време по някоя телевизия да леят акъл и решиха да напомнят за себе си, че все още ги има. Тази тяхна постъпка подхожда на тинейджъри, а не на хора уж с жизнен опит и възпитание като тях. Сега ако наистина имаме прокуратура, която в последно време и тя се опитва да покаже колко много държавата има нужда от тях трябва да си свърши работата, а съда да я довърши и тези да си получат предвиденото от закона, иначе за пореден път ще докажат, че прокуратура и съд нищо не вършат, а лапкат големите заплати. Сега ми е интересно дали за прокуратурата ще има достатъчно доказателства за това деяние след като са арестувани на место?
  • 5
    12
    Чисто
    Тези двамата вандали да ги осъдят на общественополезен труд и да почистят плочата и фасадата на сградата. Пак се правят на интересни. Този път са сменили ковчезите с боя белким пак да блеснат.
  • 4
    11
    AAAAAA
    Тези двамата са лицата на ЛГБТ за България! Тези двамата са хибриди на сащническите интереси в България! Тези двамата са върли българофоби/русофоби! Тези двамата извършиха вандализъм, хулиганство и терористичен акт! Ето - да види обществото какви утайки са били избрани за народни представители в предния парламент! Да им бъде отнето българското гражданство и да бъдат задължени да си сменят пола с някой от 52та и марш в сащ!
  • 10
    10
    Асен
    Право в затвора
  • 17
    9
    Читател
    До сега съм си мислил,че тези двамата знаят какво и къде да говорят. След това им действие, което могат да извършат само момчета на тийнейджърска възраст,аз се разграничавам от тях.Побелели кратуни,което предполага,че са живели и расли преди 10.11 89-година.Днес,тези "патриоти",искат да са герои в мирно време.Хващате първия влак за Киев,отивате,зачисляват ви американски автомат,или немски шмайзер и отивате на предните позиции,да "громите" руският окупатор.Само едно ще ви трябва за "фронта": Здрави топки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари