Заловиха неправоспособен шофьор край Мелницата

0
БМВ-то, което е управлявал, е без регистрация в страната
БМВ-то, което е управлявал, е без регистрация в страната

Четири бързи производства са образувани в Русе за последните 5 дни.

Срещу 25-годишен мъж от Русе е образувано бързо производство, затова че на 6 март около 03:00 ч. е бил спрян от пътни полицаи на кръстовището бул. "Цар Освободител" и бул. "Христо Ботев" и при последвалата проверка е станало ясно, че е неправоспособен водач, а БМВ-то, което е управлявал е без регистрация в страната.

Срещу 32-годишен русенец е образувано бързо производство, след като е бил заловен от полицията, че кара БМВ без книжка, в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство. Това е станало на бул. Фердинанд в Русе на 6 март около 00:45 часа.

За шофиране след употреба на алкохол е започнато бързо производство и срещу 37-годишен водач на „Нисан“, спрян и проверен на ул. Борисова в Русе на 5 март около 05:30 часа.  Пътните полицаи измерили на шофьора алкохол от 1.77 на хиляда.

Четвъртият случай на образувано бързо производство срещу водач, също е за шофиране в нетрезво състояние. Той е от 2 март, когато около 21:25  ч. в Сливо поле на бул. България, дежурен полицейски наряд от местното районно управление е спрял за проверка  "Рено Меган" и служителите установяват на 50-годишния водач  алкохол в концентрация от 1,53 промила.        

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари