Задържаха жена за смъртта на пешеходец в Силистренско

1
36-годишната жена е избягала от местопроизшествието
36-годишната жена е избягала от местопроизшествието Снимка: Прокуратура на Република България

36-годишната жена е избягала от местопроизшествието

36-годишна жена е обвинена за причиняване на смърт при пътнотранспортно произшествие и бягство от местопроизшествието.

Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност 36-годишната Е.Е., която при управление на МПС, без да има право на това, е причинила смъртта на пешеходец и е избягала от местопроизшествието.

Инцидентът е възникнал на 27 март 2024 г., на пътя между селата Паисиево и Звенимир. Е.Е., управлявайки автомобил, е блъснала движещ се по банкета пешеходец, в резултат на което той е загинал. Вместо да остане на местопроизшествието, както е по закон, Е.Е. е избягала.

В хода на разследването е установен автомобилът, с който е причинено пътното произшествие, както и самоличността на неговата водачка. Е.Е. е издирена и задържана на 28 март. Установено е, че тя е неправоспособен водач.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около пътнотранспортното произшествие продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Силистра. Назначени са множество експертизи. Предстои днес да бъде разгледано внесеното в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари