Winbet Бонус код за залози на NBA

0
Освен стандартните залози за победител и най-ценен играч, българският букмейкър предлага още десетки дългосрочни прогнози
Освен стандартните залози за победител и най-ценен играч, българският букмейкър предлага още десетки дългосрочни прогнози

Освен стандартните залози за победител и най-ценен играч, българският букмейкър предлага още десетки дългосрочни прогнози

Сезонът в „Лигата на извънземните“ стартира през есента, но българските фенове следят с притаен дъх развръзката около контракта на Сашо Везенков със Сакраменто Кинг. NBA винаги осигурява вълнуващи моменти, а вие може да заложите още сега, възползвайки се от winbet бонус код онлайн.

Освен стандартните залози за победител и най-ценен играч, българският букмейкър предлага още десетки дългосрочни прогнози, а в следващите редове ще поговорим за най-атрактивните възможности за залози.

Коефициенти за най-добър защитник

Руди Гоберт оглавява подреждането на Уинбет. Плътно зад него са Робърт Уилямс, Бам Адебайо и Дреймънд Грийн. Леко по-назад е Маркъс Смарт. Добри шансове имат още Янис Антетокумпо, Джарен Джаксън джуниър, Жоел Ембийд, Микал Бриджис и Еван Мобли.

Защо Гоберт е големият фаворит в тиражите на Winbet bg?

Центърът на Минесота е като стена в подкошието, а и вече е печелил наградата три пъти в 9 годишната си кариера. С такова резюме, първата позиция в прогнозите не е изненадващата. Трябва обаче да кажем, че ние заложихме на него с winbet bonus през миналата година, когато той бе изравнен лидер с Дреймонд Грийн, но трофеят бе прибран от Маркъс Смарт.

Най-стойностен залог: Еван Мобли

Офанзивните му умения почти му донесоха титлата за „новак“ на сезона през миналата година. Той обаче се представи доста солидно и в защита, постигайки по 1.7 блока на мач, което е петото най-добро постижение в лигата. Той постигна и 107 дефанзивен рейтинг на всеки 100 атаки, изравнявайки постижението на Маркъс Смарт.

Висок играч печели „защитник на годината“ в пет от последните 6 сезона, което също дава предимство на Мобли. Той обаче ще трябва значително да подобри играта си под коша. 8.3 борби на мач просто не са достатъчни за солиден център. И все пак, при коефициент от 26 определено си струва да бъде изпробван.

Най-добрият залог: Маркъс Смарт

12 коефициент за настоящия носител на трофея? Winbet сигурно са объркали нещо. 28-годишния гард дълго бе смятан за нищо повече от сносен защитник, но той ни показа друго лице през миналата година. „Кобрата“ постигна 1.7 откраднати топки на мач и позволи на опонентите да направят само по 7.9 бързи атаки на мач.

Коефициенти за най-добър 6-ти играч

Тук ясно изразените фаворитите на Уинбет България са Джордан Пуул и Тайлър Хиро. Доста по-назад остават Джордан Кларксън и Малкъм Брогдан. С добри шансове са още Спенсър Динуиди, Кевин Лав и Боби Портис.

Защо Джордан Пуул е фаворит?

Пуул е един от най-надарените играчи на Голдън Стейт Уориърс – отборът, който спечели титлата през миналия сезон. Това също помага за ниския му коефициент.

23-годишния баскетболист направи феноменална трета част от сезона, в която записа по 18.5 точни средно на мач, стартирайки на мястото на контузения Клей Томпсън. След завръщането на Клей, Пуул пое важната роля на номер 6 в ротацията.

Най-стойностният залог: Норман Пауъл

Той пропусна почти целия минал сезон заради контузия, което определено е отразено в коефициента на Winbet бг. 29-годишният играч изигра само 5 мача за Лос Анджелис Клипърс, при това в тях влизаше от пейката.

За шестте си години в Торонто, Норман играеше от пейката в 233 мача, всеки пък включвайки се като ефективен нападател. Той е вкарал 1578 точки от пейката, което е 4-тото най-добро постижение в историята на Раптърс. Пауъл има енергията и опита да бъде ключов 6-ти човек и може да го покаже още през този сезон.

Най-добър залог: Джордан Кларксън

Кларксън сякаш е перфектен прототип на това, което трябва да представлява идеалния 6-ти играч. Той е бил в стартовата петица само 6 пъти от 2017-та насам. 30-годишният играч е експерт в носенето на точки от пейката и спечели наградата за най-добра резерва през сезон 2020/21. От тогава насам, той е в невероятна форма, вкарвайки 1244 точки от пейката през миналата година. Това е повече дори от носителя на наградата за най-добър 6-ти играч Тайлър Хиро.

Кларксън е вторият най-резултатен играч от пейката в историята на Юта Джаз. За съжаление обаче, процентите му на стрелба спаднаха значително през миналия сезон. И все пак, шансовете му си остават достатъчно солидни, а коефициентът на Winbet бг е достатъчно изкушаващ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари