Мога ли да имам повече от една регистрация в Betway

1
Ако искате да създадете регистрация в Betway, трябва да сте навършили 18 години
Ако искате да създадете регистрация в Betway, трябва да сте навършили 18 години

Ако искате да създадете регистрация в Betway, трябва да сте навършили 18 години

Пазарът за онлайн залагания увеличава мащабите си, а очакваните приходи за 2023 г. са с 6.5% по-високи от предходната година. Поради търсенето на подобни услуги се забелязва ръст на легализираните брандове, в които се допускат единствено пълнолетни лица. Например, ако искате да създадете регистрация в Betway, трябва да сте навършили 18 години и да отговаряте на някои допълнителни условия. Какви са те и могат ли да се открият повече сметки в уебсайта, споделят експертите от Betenemy.

Колко профила мога да създам в Betway

Освен че е задължително да сте пълнолетни, не трябва да разполагате с друга сметка в Betway. Всеки клиент има право на един акаунт, с който може да участва в онлайн залози и казино игри.

Хазартният оператор следи за мултиакаунтинг и блокира профили, ако установи, че имат еднакви IP адреси. Това е описано в общите условия на Betway, които апелираме да прочетете, преди да завършите регистрацията си.

Как се открива сметка в букмейкъра

Платформата е лицензирана от държавния регулатор и е свободна за преглеждане от всички посетители. Имате възможност да влезете в сайта и да проучите тиражите, но ще ви е необходим акаунт, ако искате да тествате оператора. Стъпките за преминаване на процедурата са опростени и се изпълняват за броени минути.

Първата фаза включва посещаване на Betway и зареждане на формуляра за присъединяване. Под полето за вход ще откриете линк “Регистрация”, който е нужно да маркирате. Отваря се нова страница, разграфена на три зони.

Компанията следва законите на България и изисква от потребителите да предоставят: имена; номер за контакт; ЕГН; рождена дата. Необходимо е да се попълнят още: данни за адрес (населено място, улица, номер) и сведения за акаунта (парола, валута, имейл, потребителско име).

След като всички полета са попълнени акуратно, трябва да се прочетат и приемат общите условия. Също така Betway изисква потвърждаване на възрастта и отбелязване дали да се изпращат известия за нови бонуси.

Финалният етап е свързан с активиране на акаунта. Той се преминава бързо чрез проследяване на специален линк, изпратен на посочената електронна поща.

Необходима ли е верификация в Betway

След отваряне на сметка в Betway се отключват всички функционалности, освен една – тегленето. Участвате в бонуси, създавате залози и печелите, ако сте достатъчно добри, но събраните печалби няма как да се заявят за изплащане без верификация.

Хазартният бранд следва политиките на регулатора и изисква от клиентите да удостоверят самоличността си. Затова в сайта на Betway е вградена форма за идентификация, в която се прикачва личен документ (напр. паспорт или лична карта).

Изпратените копия се преглеждат в срок до 48 часа и ако има пълно съвпадение с данните, въведени при регистрация, профилът се верифицира успешно. Оттам насетне спечелените средства могат да се изискат за теглене и участието да продължи пълноценно.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    До редакторката славка
    А можеш ли да поемеш повече от един чеп в устата и в гъзъ си продажен помиар такъв???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари