Какви данни са нужни за създаване на регистрация в Sportingwin

0
Всеки пълнолетен жител на България може да се включи в сайта и да демонстрира уменията си
Всеки пълнолетен жител на България може да се включи в сайта и да демонстрира уменията си

Всеки пълнолетен жител на България може да се включи в сайта и да демонстрира уменията си

След продължително чакане Sportingwin получи лиценз от регулатора и отвори формата за присъединяване. Всеки пълнолетен жител на България, който има познания в областта на спорта, може да се включи в сайта и да демонстрира уменията си. Има достатъчно разнообразие от спортове, първенства и пазари, но залагането е възможно след създаване на регистрация в Sportingwin, която отнема до 5 минути. Разглеждаме етапите при отваряне на сметка и кои са изискуемите данни от оператора.

Как да създам регистрация в Sportingwin

Напомняме, че букмейкърът притежава необходимите разрешения от НАП и извършва легална дейност. Затова получаваме досег до българската версия, която е преведена и достъпна през преносими и настолни устройства.

След встъпване в платформата, всеки посетител може да я разгледа и разучи. Препоръчително е да проверите листата със спортове, кои са водещите шампионати и на какво ниво са коефициентите. Едва след като се уверите в качеството на Sportingwin, маркирайте бутона “Регистрация”, разположен в заглавната зона.

Зарежда се двустепенен формуляр, в който се попълва коректна лична информация. Не се опитвайте да лъжете оператора и да въвеждате неточни сведения, защото това ще бъде установено при верификация, която е задължителна.

Видове данни, които се попълват при отваряне на сметка

За да се сдобиете със сметка в Sportingwin, трябва да предоставите два типа данни – профилни и лични. Първите служат за защита и се използват при всяко влизане, докато вторите са нужни за удостоверяване на самоличността и възрастта.

  • Имейл адрес – важно е да се посещава редовно
  • Парола – приемат се кодове с 8+ символа, които съдържат цифри, малки и големи букви
  • Валута – избира се измежду лев и евро
  • Промо код – не е задължителен, но може да отключи допълнителна оферта
  • Име и фамилия по лична карта
  • Потребителско име – нужно е за достъп до профила
  • Мобилен номер – изписва се с кода на България (+359)
  • Гражданство, ЕГН и дата на раждане
  • Адрес по лична карта – област, град/село, улица и т.н.

След като всички задължителни полета са попълнени, върнете се и проверете за грешки. Ако няма такива, прочетете и посочете, че сте наясно с правилата и ще ги следвате през целия си престой в сайта. В допълнение, потвърдете, че сте навършили 18 години и финализирайте процедурата.

Как се отключва нов акаунт

Дори да сте създали профил в Sportingwin, няма как да го посетите, без да изпълните стъпките за активация. Проследява се хипервръзка, за да се удостовери, че притежавате електронната поща.

Следващите две стъпки в букмейкъра са депозиране и верификация. За да избегнете трудности, по-добре използвайте наръчник, който ще Ви упъти в процеса на участие. Опитни специалисти ще Ви покажат как да заредите баланса си в Sportingwin и как да идентифицирате самоличността си за по-малко от 10 минути.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари