Николай Денков: Всички партии трябва да призоват Русия да спре войната

0
Най-накрая "Възраждане", БСП и ИТН признаха, че Русия води агресивна война срещу Украйна
Най-накрая "Възраждане", БСП и ИТН признаха, че Русия води агресивна война срещу Украйна Снимка: БТА

Най-накрая "Възраждане", БСП и ИТН признаха, че Русия води агресивна война срещу Украйна

"От искания вот на недоверие разбрахме четири неща днес. Първо, най-накрая, година и девет месеца след началото на войната "Възраждане", БСП и ИТН признаха в мотивите си към вота, че Русия води агресивна война срещу Украйна, която създава заплаха и за България. С други думи, ако Русия спре войната в Украйна ще изчезнат и опасностите за България. За това националната сигурност на България изисква всички партии без изключение да призоват Русия да спре войната." Това заяви от трибуната на парламента премиера Николай Денков. По думите му това е интересът на България.

"Разбрахме също, че закупуването на съвременна военна техника, каквато българската армия не е получавала от над 30 години е повод за ожесточени критики. За щастие управляващите през последните години не се интересуваме от интриги като тази, а развиваме отбраната", подчерта той, цитиран от DarikNews.bg.

Премиерът допълни, че са разбрали, че народните представители от "Възраждане" и техните лидери не се интересуват от съдбата на българите в окупираните от руската федерация територии в Украйна.

"Кога господа от "Възраждане" ще се обърнете с призив към руското ръководство да опази българските общности", попита той и допълни:

"Разбрахме, че истината няма никакво значение в дебатите по вота. Единствено пропагандата лъжата и обидите са това, което може да използвате. Защо? Защото опозицията няма истински аргументи и използва лъжи. Този подход е най-вреден за националната сигурност. Призовавам всички народни представители да отхвърлят вота."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    фена на Путин
    А Русия, като ви моли да обърнете внимание на зараждащия се конфликт с нацистката риторика на украйна всички и се смеехте и и се подигравахте, лъгахте я с Мински споразумения, какво ли не. Сега вече е късно. Мандалото падна, чедо. Сега вече ще има бой през лицето. И вземете млъкнете с вашите призиви, че сме толкова жалки и мизерни в очите на всички, а ни правите да изглеждаме още по жалки и смешни. Ще молил денков педераса женствен партиите да настоявали за спиране на войната. Колко жалко само звучи. И Русия с нейната "любов" към педерастите, ако вземе точно вас да слуша то това ще е краят и като държава. Шизофренията е абсолютна. Изпитвам неистов позор, когато женският глас на тази отрепка заговори по медиите. Нашият премиер, жалкият педераст, академик. Академок по какво ? По мъжки минети. Божичко !
  • 1
    1
    Уважаеми Г-н Денков...
    Моля за извинение.Или заплатата ти е в повече и ме си бил на такъв шланг или мещо буташ масло.Не говори глупости.Помоли Киро и Асен да те посбутват малко малко като губиш равновесие,така де.Иначе не знам.Някой ще те шляпне зад врата или дръпне за ухото както Бойко опъна ушите на Плевнелиев.Срамота ,голям юъж си.Сигурно в лазарма си ходил.Бакар ли беше или ДХБ ? Бацил ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари