Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Возим се на „брадати“ тролейбуси

2
До кога скъпи общинари ще търпят гражданите на Русе да бъдат разигравани и водени от един евреин
До кога скъпи общинари ще търпят гражданите на Русе да бъдат разигравани и водени от един евреин Снимка: Галина Георгиева

Възрастта на тролейбусния парк, който обслужва русенци, е „преклонна“. Това призна в отговор на журналистически въпрос изпълнителният директор на „ЕГГЕД Русе“ Николай Къдрев на 29 януари, 201 5год.
По думите му, средната възраст на возилата, които превозват около 320 000 пътници месечно, е 24 години. Всички тролейбуси са „секонд хенд“, като последното обновяване е било преди 2 години. Тогава са били закупени осем 25-годишни тролея.
За нови тролейбуси дружеството не можело и да помисли, каза още Къдрев. Цената на най-евтиния тролей, произвеждан в Европейския съюз, била около 800 000 лева – сума, която била непосилна за дружеството.

До кога скъпи общинари ще търпят гражданите на Русе да бъдат разигравани и водени от един евреин, който незнайно защо не си седеше във Варна а Вие му позволихте да Ви управлява с цялата си наглост и безхаберие и продалжавате да му играете по свирката. А уж Русе е на първо място и по какво като се започне първо от градският транспорт. Возят ни в бараки бракувани незнаино от къде, но Вие няма как да знаете защото не използвате така нареченият градски транспорт. Питам аз докога смятате да разигравате народът и докога смятате да търпим наглостта ви.

Автор: Галина Георгиева
(Автор: Галина Георгиева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари