Володимир Зеленски: Украйна ще става все по-силна

2
Украйна само ще става по-силна и ще помага на други свободни държави да защитават своя суверенитет
Украйна само ще става по-силна и ще помага на други свободни държави да защитават своя суверенитет Снимка: Володимир Зеленський / Facebook

Украйна само ще става по-силна и ще помага на други свободни държави да защитават своя суверенитет

Украйна никога няма да се откаже от суверенитета си, ще става все по-силна с всяка изминала година и ще помага на други държави да защитават своя суверенитет и да изграждат обща сигурност, заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски в последното си обръщение, цитирано от ДПА и Укринформ.

"Нашата страна никога няма да се откаже от своя суверенитет. Това вече е очевидно за всички в света. И какъвто и да е руският терор, ние знаем, че украинската свобода все пак ще бъде запазена и все пак ще възтържествува. С всяка изминала година Украйна само ще става по-силна и ще помага на други свободни държави да защитават своя суверенитет и да изграждат обща сигурност", обеща Зеленски.

"Украйна може да направи това. Тя може, защото редовете и думите на нашите основни държавни документи са подкрепени от силата и решимостта на нашия народ. Милиони украинци, за които свободата на нашата държава е и тяхна лична свобода", подчерта президентът.

Според него, почитайки украинската свобода, украинския суверенитет и украинската сила, "ние винаги почитаме нашите герои. Различни хора, които са се борили и продължават да се борят за Украйна и на които дължим свободата си".

На 16 юли Украйна отбеляза Деня на държавния суверенитет. Декларацията за държавния суверенитет е приета преди 33 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    16
    Мони
    Ще станеш силен, престъпник Зеленски и бандит,Путин ако го подпука,нищо няма да остане от Украйна, Боклуци украински!
  • 18
    15
    До 11
    Разбирам, че е много лесно да излизваш дежурните мантри за лошия, деградирал запад който разбираш ли ни заробвал и ни колонизирал и още куп лоши неща. Някак си смъкваш вината от себе си, че не умееш да възпитаваш децата си, че не умееш да спазваш законите и реда, че постоянно искаш да минеш тънко, че изповядването на християнски морал и ценности е само на книга, а в реалния живот си тънеш в низки страсти. Никой не ни е виновен, че сме глупави, необразовани тарикати мислещи се за по-умни от всички. Типични Бай-Ганьовци.
  • 16
    14
    До 6
    Ние знаем,че вие,надупените на Кремъл русофили имате апатнаменти в идеален център..Станаха ли 18 месеца,от как Могучая се мъчи с Украйна благодарение на нейния достоен президент Зеленски??
  • -15
    13
    да напимня
    на умнокрасивитета, че още древните са казали, че и най-лошия мир е по-добър от всяка война
  • 15
    12
    До 11
    Явно сте от бившата люпилня на кадри на Партията майка,а именно История на БКП ,начело с доц . Иван Радков !Още преди да се представи на Маркс и Енгелс, го сочеха с пръст ,като изтрещял човек ,пък той имал и следовници ! Разбрахме ,че Украйна е нападнала Русия и точка !Рот фронт Точка! Следват инструкции за преминаване към въоръжена борба ! Партизани ,подводничари, парашутисти, Чочололуи т.н.! Край !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари