Володимир Зеленски: България дава пример за истинска солидарност

0
Украинският президент благодари на премиера Николай Денков
Украинският президент благодари на премиера Николай Денков Снимка: Володимир Зеленски / Facebook

Украинският президент благодари на премиера Николай Денков

Украинският президент Володимир Зеленски благодари за решението на България да не удължава ограниченията върху износа на селскостопански продукти от Украйна след 15 септември. Това става ясно от публикация на държавния глава в X (Twitter).

„Благодарен съм на България за решението ѝ да не удължава ограниченията върху износа на селскостопански продукти от Украйна след 15 септември! Благодаря на премиера Николай Денков и неговия екип, както и на българските парламентаристи, които подкрепиха тази стъпка”, обяснява той.

Зеленски завършва публикацията си с думите: „България дава пример за истинска солидарност”. Припомняме, че по-рано през деня Народното събрание прие да отпадне забраната за внос на определени продукти с произход от Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Русенец
    Володка да еба твойта путка и после на жена ти ще пръсна друсан резак.
  • 3
    9
    Янко Пернишкия
    Каква солидарност, това си е чиста продажност, фурнаджийските лопати, когато се смени посоката на вятъра веднага ще се изметнат, не си ли чел историята Володимире, ама и ти си добър, връщаш им го с радиоактивно зърно!
  • 10
    8
    абе общо взето
    зърното не е украинско, а американско, на три мегакомпании, които владеят голям процент от украинската земя. А иначе воят е действително, че зърното уж било за гладуващите африканци, пък защо идва в европа, не е много ясно, а може би е ясно?!? А че решението е политическо няма съмнение, Полша е една от най-големите поддръжници на Украйна, но си защитава производителите, а за нашите е важно да ги погалят по главицата! Втори въпрос е, че на нас не ни е нужен никакъв внос на зърно отникъде, произвеждаме достатъчно, напр. сме седми в света по производство на слънчоглед - произвеждаме над 2 милиона тона, а са ни необходими около 200-250 000. Така че, това си е жива политика!
  • -3
    7
    Свиневъд
    Нашите зърнари направо ни съсипват бизнеса с тия цени на фуража. Те натискат да има забрана за вноса за да могат да ни изнудват. Не стига, че ГЕРБ почти ни заличиха фермата поради несъществуваща чума ами сега и разни пишман патриоти искат да ни довършат. Ей тоя третия коментатор е идеален пример за пишман патриот. Специално за него имам предложение: забраната за внос на зърно да остане, но ти и останалите патриоти отивате за храна на прасетата вместо фураж. Струва ми се добро решение, в което и вие патриотите и ние производителите ще сме доволни.
  • -5
    6
    до 3
    Нещо си се възпалил ми се струва :D Ама да те питам един контролен въпрос за "доказаното" канцерогенно зърно от ЕС. Защо Украйна се нарича житницата на ЕС? И още един много интересен въпрос: защо когато Путин каза, че украинското зърно не отива за африканските държави а за европейския пазар, вие същите копейки квичахте възпалени включително и от парламентарната трибуна? Ама то вие сте с някакво раздвоение на личността май. Както ви е угодно. Един път украинското зърно не отивало при предназначение както било по зърнената сделка с Путин. После пък било канцерогенно, че и "ДОКАЗАНО ОТ ЕС" който пък си го внася за вътрешна употреба :D Сериозни ментални проблеми имате копейките, като Б.Б. От сутринта до вечерта обръщате палачинката по няколко пъти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари