Волейболният "Дунав" надигра гостите от Черноморец (Бяла)

7
Мачът бе интересен и равностоен
Мачът бе интересен и равностоен Снимка: ВК "Дунав" Русе / Facebook

Мачът бе интересен и равностоен

Волейболният отбор "Дунав" надигра трудно гостите от Черноморец (Бяла) с 3-1 гейма, в един доста интересен и равностоен мач.

"През първата част бяхме много категорични и я спечелихме с 25-14. Втория гейм започна равностойно, черноморци заиграха на предала на риска и това им се отплати печелейки частта с 23-25. Битката продължи точка за точка и през третия период, но накрая съумяхме да покажем по-здрави нерви и спечелихме с 25-22. Като че ли силите на гостите по приключиха и решителния четвърти сет приключи с категоричното 25-16, с което и крайната победа бе наша след 3-1", съобщиха от ВК "Дунав" Русе.

В събота, на 18 ноември, посрещаме отбора на Ботев (Ихтиман), допълниха от клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари