Водните шахти за поливане в центъра на Русе вече са заключени

2
Все още не се знае на какво се дължи пускането на поливната инсталация на 11 януари
Все още не се знае на какво се дължи пускането на поливната инсталация на 11 януари Снимка: Facebook / група "Русе"

Все още не се знае на какво се дължи пускането на поливната инсталация на 11 януари

Всички водни шахти за поливане в центъра на Русе вече са заключени, споделят русенци във фейсбук страницата "Русе"

След инцидента с поливната система на 11 януари 2024 г. излязоха предположения, че става дума за вандализъм. Вероятната версия бе, че пакостник е пуснал поливната система през нощта и на сутринта центърът на Русе осъмнал като ледено кралство, покрит с ледени висулки.

Към момента все още не се знае на какво се дължи пускането на поливната инсталация, съобщава БНР. Няма и видеозапис на лице, което да отваря шахтите в злополучната нощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Логика
    Ако проблема е в датчиците значи и катинар не спира работата.Пет пъти казаха че някой на ръка е развил крановете.След като са прегледали камерите какво са видели че виновни станаха датчиците? Кой синчета мамини,татьови са свършили тази простотия? На камерите нищо не се виждало? Внезапно датчици се появиха? Катинарите не са нужни щом няма злонамереност.Какво пак замазахте като тоалетна хартия на насрано дупе?Скрихте ли някой вмирисан авторитет? Двоен стандарт и аршин докога? Отговаряйте...
  • 7
    2
    Ама
    С кои катенари с тези дето бяха заключени главите на одговорните за тази система . Дисциплинарно уволнение плюс заплащане на щетите .
  • 8
    1
    дд
    Сега заключете с катинар и гащите на градския бик Пенчо и всичко ще си дойде на място!!!Кретени
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари