ВМРО излезе на протест срещу цените на тока и парното

0
Спрете износа на евтина електроенергия и блокирайте Зелената сделка! Не обричайте българите на бедност!
Спрете износа на евтина електроенергия и блокирайте Зелената сделка! Не обричайте българите на бедност!

Спрете износа на евтина електроенергия и блокирайте Зелената сделка! Не обричайте българите на бедност!

С тези искания ВМРО блокира бул. „Дондуков“ пред КЕВР. Протестът е предизвикан от готвеното шоково повишаване на цените на тока и парното.

От една година говорим, че ще се стигне до тази патова ситуация в държавата, защото не се предприемат никакви адекватни мерки за овладяване на цените. Скокът ще обрече българските домакинства на трайна бедност. Това няма да реши кризата – ще я задълбочи, пишат от централата на партията.

Нужни са няколко бързи стъпки:

– Спиране износа на евтин ток;

– Стоп на Зелената сделка – мораториум на плащанията на зелените квоти, които вдигат неимоверно много цената от ТЕЦ-овете;

– Облагане на свръхпечалбите на производителите и търговците на електроенергия и подпомагане на всички крайни потребители от тези средства;

– Деидеологизиране на вноса на газ – цената на „правилната“ политика не я плащат кабинетът на Кирил Петков, а обикновеният българин.

Големите европейски икономики си решиха проблема като продължават да получават газ от Русия, плащайки в рубли, докато ние първи развалихме договора без реална алтернатива и това доведе до пълния хаос на енергийния пазар в България.

ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

ОСТАВКА НА КЕВР!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари