Влезе в сила забраната за внос на украински земеделски стоки

1
Възможно е, обаче, тази забрана да остане в сила само един ден
Възможно е, обаче, тази забрана да остане в сила само един ден

Възможно е, обаче, тази забрана да остане в сила само един ден

От тази нощ влезе в сила забраната за внос на редица украински стоки, сред които са и зърнените култури. Целта е защита на родните производители, чиято продукция залежава в складове. Решението на служебния кабинет е за забрана от 24 април до края на юни. Възможно е, обаче, тази забрана да остане в сила само един ден, предаде NOVA.

Причината е, че във вторник на заседание се събира съветът на Европейския съюз по земеделие. Брюксел вече предложи на наложилите такива забрани да се откажат, срещу общоевропейско решение за спиране на вноса и нов пакет от мерки за подпомагане. Междувременно производители на олио предупредиха, че такава забрана, на по-евтина суровина, ще доведе до поскъпване на крайния продукт. От земеделското министерство са категорични, че няма основания за това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    123
    Опашките по границите рязко ще се свият.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари