Румъния обмисля забрана на внос на украинско зърно

1
Украинският земеделски министър започва обиколка в региона, а от Брюксел се обявиха против едностранните мерки
Украинският земеделски министър започва обиколка в региона, а от Брюксел се обявиха против едностранните мерки

Украинският земеделски министър започва обиколка в региона, а от Брюксел се обявиха против едностранните мерки

Управляващата в Румъния Социалдемократическа партия подкрепя забрана за внос на украинско зърно да бъде въведена и в северната ни съседка. Това вече направиха Унгария, Полша и Словакия, като само Братислава допуска транзит, предаде БНР.

България също обмисля забрана. Според източноевропейските страни, целевите помощи от Евросъюза не успяват да компенсират загубите за зърнопроизводителите от пренасищането на местните пазари с украинска продукция.

Украинският земеделски министър започва обиколка в региона, а от Брюксел се обявиха против едностранните мерки. Споровете около преминаването и продажбата на украинско зърно в Европа се случват, докато все още е неясно докога ще работят черноморските коридори за износа му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Sтанко
    Личи си кой най-много слушка краварника... Наще и те ще мислят... може би до жътва... или малко повече.... колкото наредят... Продажници сме и то до последния таласъм в тая държава...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари