Веско Маринов намерен жив и обилно потен в хола на Цветанов!

2
Любимецът на българската публика е открит в добро здраве и с нормална обмяна на веществата
Любимецът на българската публика е открит в добро здраве и с нормална обмяна на веществата Снимка: БГНЕС

Веселин Маринов е бил открит напълно жив и обилно потен в един от шестте апартамента на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов в София, пише BIG5.BG.

Източници от Асоциацията „Потните хора също обичат моркови“ съобщиха, че, за щастие, любимецът на българската публика е открит в добро здраве и с нормална обмяна на веществата, като продължава с напъните да пее, шегуват се още от BIG5.

Неприятната новина за музикалните издевателства на Веско идва само дни, след като международните медии съобщиха за смъртта на легендарния музикант Принс. Принс почина на 57-годишна възраст, като аутопсията ще констатира дали става дума за свърхдоза наркотици или някакъв друг здравословен проблем.

Нека припомним, че в началото на тази година музикалните фенове загубиха и Давид Бауи. Британецът почина преди няколко месеца, на 10 януари, при усложнения след дълго лечение от рак.

У нас ситуацията също не е по-добра. Според няколко фризьорки Фики Стораро бил също на път да се откаже от певческата си кариера, след като полицаи откриха ВИП-наркостаичката в чалга-център „Плаза“. Пред свои близки Фики заявил, че ако „Властта“ не върнела бардака от Студентски град в оригиналния му, първоначален вид, синът на Тони Стораро също щял да загърби кариерата си на славей.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари