Вендета чака кмета-насилник! Затворници: Евстатиев, тук те чака невероятен ад

2
"Евстатиев, приготви си вазелин и те чакаме с широки обятия"
"Евстатиев, приготви си вазелин и те чакаме с широки обятия" Снимка: btv

"Евстатиев, приготви си вазелин и те чакаме с широки обятия. И момичето беше девствено, преди да я изнасилиш, и ти все още си такъв. Такива като теб най-много и най-обилно ги "уважаваме".

 Това резюмирано послание отправят затворници от пандизите в Пазарджик и Пловдив срещу скандалния кмет-изнасилвач Иван Евстатиев, пише столичен ежедневник, цитиран от ПИК.

Според проучване на изданието, голяма част от обитателите на двете тъмници са в пълна бойна готовност да приемат с "почести" бившия градоначалник на Пазарджик и Стрелча, от които щели да му останат спомени за цял живот.

От три до десет години грозят Евстатиев. Прокуратурата го обвини, че е привел в безпомощно състояние  16-годишната Ирена Б. и след употреба на около 300 грама твърд алкохол я е изнасилил. По време на разследването стана ясно, че ученичката в 10-и клас в гимназията "Св. св. Кирил и Методи" в средногорското градче била девствена.

"В тюемите в Пловдив и Пазарджик има хора от Стрелча, които са си патили от Евстатиев. Има и затворници, които са познавали семейството на насиленото момиче. Тук го чака невероятен ад. Никой няма да може да го спаси от страшната вендета, която му се готви", споделят източници от затворите.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари