Велосипедист пострада след падане в квартал "Родина"

0
Той е откаран от екип на ЦСМП в болница „Канев“, където е отказал преглед и е освободен за домашно лечение
Той е откаран от екип на ЦСМП в болница „Канев“, където е отказал преглед и е освободен за домашно лечение Снимка: БГНЕС / Архив

Двама ранени мъже при пътни инциденти в Русе 

На 29 май около 17:50 часа е постъпил сигнал, че в гр. Русе на ул. Чипровци, пред бл. „Брацигово“, велосипедист е претърпял инцидент. Изпратените на местопроизшествието служители на пътна полиция са изяснили, че 60-годишният мъж, управлявайки велосипеда си в посока бул. Липник , е загубил контрол над превозното средство и се е отклонил вдясно, паднал е на платното и си е ударил главата. Той е откаран от екип на ЦСМП в болница „Канев“, където е отказал преглед и е освободен за домашно лечение. Произшествието е документирано от полицията.

Още един е пострадал при пътен инцидент през изминалото денонощие. За произшествието е съобщено около 18:15 часа вчера. Изпратените на място полицаи от РУ – Две могили са установили, че на пътя RSE1005, в района на км.5+300, в посока от с.Батишница към път III-501, в условията на ясно време, суха пътна настилка и през светлата част на денонощието, водачката /24 г./ на лек автомобил марка "Мерцедес Е220" по време на движение е изгубила контрол над колата и е напуснала пътното платно вдясно, блъскайки се в крайпътни храсти и дървета. В резултат на ПТП е леко ранен пътник /24 г./, возещ се на предна дясна седалка. Произшествието е документирано по административен ред, като на 24-годишната е съставен акт по ЗДВП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари