Вече ще коментираме със стикери във Facebook

0
Идеята на социалната мрежа е да интегрират стикери в секцията с коментари на профилите ни
Идеята на социалната мрежа е да интегрират стикери в секцията с коментари на профилите ни

Бутонът Like е един от най-атрактивните начини да откриваме съдържание и да си комуникираме с приятелите във Facebook. Компанията вече работи над нова функция, която също да ни позволи да си общуваме с важните хора в живота ни без дори да ни се налага да пишем. Идеята на социалната мрежа е да интегрират стикери в секцията с коментари на профилите ни, съобщава SlashGear.

Въпросната функционалност отдавна е достъпна във Facebook Chat, но много скоро ще е на разположение, когато коментираме дадена публикация. Потребителите ще имат възможността да избират от широк набор от стикери, с които да изразяваме по най-атрактивен начин настроенията си в социалната мрежа. Facebook ще ви информират със съобщения, когато те вече могат да се използват от вашия акаунт.

Някои потребители вече могат да работят с новите стикери и в кратки срокове тази функция ще е достъпна за всички профили в социалната мрежа. Стикерите са интересен начин за комуникация и вече придобиха голяма популярност в приложения като Viber и Line. Предстои да видим дали те ще имат толкова голям успех и в секцията за коментари на най-популярната социална мрежа в интернет.

Източник: digital.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари