Фейсбук пуска нова полезна функция

0
Чрез Recommendations получаваме предложения от приятелите ни за всяко нещо, което искаме да опитаме
Чрез Recommendations получаваме предложения от приятелите ни за всяко нещо, което искаме да опитаме

Една от най-полезните функции в социалната мрежа е да получаваме предложения от приятелите ни.

Така например можем да открием приятно място за хранене, след като се допитаме до мнението им, пише digital.bg.

Facebook осъзнават, че връзката ни с любимите ни хора е важен аспект от платформата. Инженерите на компанията вече тестват интересна функция, която се казва Recommendations. Както името подсказва тя има за цел да улесни обратната връзка с приятелните ни. 

Ако позволите статус ъпдейтите да получават препоръки Facebook ще събира информацията и ще я показва на картата, предаде AndroidPolice. След като кликнете върху съответния линк ще получавате детайлна информация за съответното заведение или локация. Facebook ще ни позволят да създаваме събития в календара или да купуваме билети от страниците на отделните компании. По този начин ще можем да открием всичко, което ни е необходимо директно от профила си в социалната мрежа.

Oт Facebook са внесли промени и в Events секцията, които ще улеснят откриването на интересни събития в района, в който се намирате. Функцията Recommendations в момента е достъпна само за ограничен брой потребители на територията на САЩ. Ако всичко върви по план вероятно след няколко седмици всички ние ще можем да се възползваме от нейните предимства.

Източник: digital.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари