“Възраждане“ подават сигнал срещу Петков и Василев за държавна измяна

6
Най-неприятното в цялата история е, че тези чужди агенти обвиняват нас от "Възраждане", заяви Костадинов
Най-неприятното в цялата история е, че тези чужди агенти обвиняват нас от "Възраждане", заяви Костадинов

Най-неприятното в цялата история е, че тези чужди агенти обвиняват нас от "Възраждане", заяви Костадинов

"Възраждане" ще внесат сигнал срещу Кирил Петков и Асен Василев за държавна измяна. Причината е предполагаемото синхронизиране на назначенията на шефове на служби с посолството, което Костадин Костадинов тълкува като американското, информира БНТ.

Всичко това показва, че България е завладяна държава. Най-неприятното в цялата история е, че тези чужди агенти обвиняват нас от "Възраждане". Крадецът казва дръжте крадеца. Тъй като в момента имаме на практика изчерпване на последния актуален американски проект, ПП-ДБ, може би наблюдаваме създаването на друг американски проект”, каза още Костадинов.

От "Възраждане" искат изслушване на шефовете на службите, смятат, че тече държавен преврат.

По-рано днес Радостин Василев представи пред медиите онлайн запис на Националния съвет на "Продължаваме промяната". На записа Кирил Петков обяснява, че ще "изперат" Бойко Борисов и това е част от договорката. Че правителството се синхронизира с посолствата, че председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен е казала, че заобиколи правилата за еврозоната. Също така, че докато Бойко се страхува от Гешев, ще има правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    5
    До 2
    Ходи тогава в Русия ,ще си много щастлив и доволен....
  • 6
    4
    До 123
    Ти си долнопробна руска маймуна !
  • 6
    3
    Мнение
    Абе Копейка по голям държавен изменник от теб е само Радев. Цяла държава е заложник на вашата психопатска алчност и зависимостта ви от кремълския шизофреник. Възраждане са жалки фашизуидни митрофански подлоги.
  • -9
    2
    123
    Костадине давай ! Натискай американската либерална сган и я махай от живота ни. Не се търпи вече.
  • 7
    1
    Докато има
    Такива идиоти в парламента от типа на Възраждане и Атака, нищо хубаво не ни чака. За това гласува Материалът, Суверенът или как беше казал Славейков....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари