Възрастна жена загина при пожар в Средна кула

0
Цяла нощ огнеборците са гасили пламналата къща в квартала
Цяла нощ огнеборците са гасили пламналата къща в квартала

Пожар в къща са гасили тази нощ огнеборците в русенския квартал Средна кула. В къщата е открита починала възрастна жена

На 18 октомври в 01:25 часа екипи от Първа РСПБЗН в Русе са изпратени на адрес в русенския квартал Средна кула, след сигнал за горяща къща. По време на движение към мястото се е получила информация от съседи, че в къщата живее възрастна жена. При пристигане огнеборците установяват, че почти цялата покривна конструкция на къщата е изгоряла и паднала, вторият етаж гори, като на места е има пропадания на гредореда в приземния етаж.

След разбиване на входната врата на преддверие и врата към приземния етаж, е открито обгорялото тяло на живущата в къщата жена на 87 години,а в къщата е имало събрани голямо количество дрехи и покъщнина.

Екипите на пожарната са извършвали гасителни и други дейности до 06:15 часа тази сутрин.

На адреса са изпратени дежурна оперативна група на полицията, експерти от пожарната и съдебен лекар за извършване на оглед и изясняване на причините за произшествието и смъртта на жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук