Валери Симеонов за срутената ограда: Случва се

0
Така ще бъде и занапред, не мога да гарантирам, че пак няма да се случи
Така ще бъде и занапред, не мога да гарантирам, че пак няма да се случи Снимка: Канал 3

По възстановяването на оградата вече се работи, съобщи в кулоарите на НС Валери Симеонов във връзка с поредния пробив в съоръжението на турската граница.

Пороят на 28 ноември станал причината на другия ден наноси от чакъл и вода да се изсипят на това място и да съборят оградата. Това струпване на огромни количества вода е предизвикало повличане на чакъл и отнасяне на тази част от оградата, обясни още Симеонов. Ставало въпрос за 30-40 м от съоръжението край Малко Търново, което се намира на силно пресечен терен.

Оградата не е направена около "Александър Невски", на жълтите павета. Така ще бъде и занапред, не мога да гарантирам, че пак няма да се случи, продължи бившият вицепремиер и обясни, че няма как да бъде спряна природната стихия на толкова насечен терен.

Симеонов обаче успокои, че вече ежедневно се прави обход на ограда от специално назначени служители, които при проблем веднага докладват. За да омаловажи случилото се, което било подвластно изцяло на природната стихия, Валери Симеонов показа на таблета си снимки от Одринско, където водата заляла къщи и улици по същото време, когато паднала и нашата ограда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари