Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за безстопанственост на оградата по границата с Турция

1
Лидерът на НФСБ заяви, че зад критиките срещу съоръжението се крие опит за прикриване на престъпление по служба
Лидерът на НФСБ заяви, че зад критиките срещу съоръжението се крие опит за прикриване на престъпление по служба Снимка: БНТ

Лидерът на НФСБ заяви, че зад критиките срещу съоръжението се крие опит за прикриване на престъпление по служба

Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за безстопанственост по отношение на оградата по границата с Турция.

В "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Симеонов заяви, че зад критиките срещу съоръжението се крие опит за прикриване на престъпление по служба, а именно - безстопанственост и неизпълнение на задълженията по поддръжка на преградата. Според лидерът на НФБС отговорност за състоянието на съоръжението носят президентът Румен Радев и бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

"Не мога да търпя хора, които не са стъпили там, някакви палячовци, да говорят, че това било плет или стобор и то с политически цели. Ами изнвинявайте, ама с това съоръжание България трябва да се гордее. Това е постижение, което ми е коствало години и много нерви. България трябва да се гордее с оградата и да я поддържа, защото външни лидери идваха и се възхищаваха и цъкаха с език каква стабилна преграда имаме срещу потенциалната мигрантска вълна", заяви Симеонов.

По повод убийството на младши инспектор Петър Бъчваров той коментира, че не е вярно, че е стреляно от Турция, защото оградата е построена на стотици метри навътре в територията на България и следователно, убийците на граничния полицай са се намирали на наша територия, когато са произвели изстрелите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    русенец
    Още едно лайно изплува. Това със сигурност означава, че идват избори.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари