В капана на ТИР-овете

2
Мярката на властта да олекоти трафика край Русе не работи
Мярката на властта да олекоти трафика край Русе не работи Видео: NOVA

Мярката на властта да олекоти трафика край Русе не работи

Поглед към „Дунав мост” и Русе. Десетки тирове изчакват преминаване на границата с Румъния по основни пътни артерии и пречат на останалия трафик. От любителски видеа се вижда, че автомобилите чакат с часове в капана на тировете.

На мен ми омръзна да говоря ежедневно, че има проблем и не знам какво трябва да се случи, за да ни чуе някой. Това вече не е републикански път, а паркинг, коментира кметът на близкото населено място Мартен Димо Тонев, предава NOVA.

В началото на лятото правителството реши тежкотоварният трафик да бъде спиран на няколко места в страната. Мярката обаче вероятно не е проработила и сега се очакват следващите стъпки на властта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари